Priser

  • Individuel psykoterapi (60 min.): 1175 kr.
  • Individuel psykoterapi (90 min.): 1575 kr.
  • Individuel psykoterapi – studierabat (60 min.): 975 kr.
  • Individuel psykoterapi – studierabat (90 min.): 1275 kr.
  • Par- & familieterapi (90 min.): 1975 kr.
  • Konsultation med gennemgang af selvrapporteringsskemaer (105 min.): 2700 kr.

Individuel psykoterapi
I den individuelle konsultation arbejder vi via kroppen. Det betyder, at vi øger kropsbevidstheden, for at facilitere en dybdegående forandringsprocess. Hver person har sit eget kropslige tempo, hvilket typisk er langsommere end tankerne og sproget. For at kroppen har tid nok til at udtrykke sig og skabe de nødvendige ændringer varer konsultationerne 1 1/2 time som udgangspunkt.

Konsultation med gennemgang af selvrapporteringsskemaer
Konsultation med gennemgang af selvrapporteringsskemaer er beregnet til dig, som gerne vil arbejde i dybden med dine psykiske og fysiske sundhedsmæssige problematikker ved at undersøge din egen biokemi og hvordan du påvirkes af dit miljø; eller dig som gerne vil optimere din tilstand.

Bestiller du tid til denne konsultation, sender jeg dig selvrapporteringsskemaer, som du skal udfylde henover 1 uge. Derefter sender du dem tilbage til mig, så jeg har dem senest 1 uge før din konsultation. Under selve konsultationen gennemgår vi skemaerne, kortlægger dine udfordringer og lægger en strategi for hvordan du kommer bedst i mål.

Firmaaftaler
Jeg laver aftaler med firmaer, således at din arbejdsplads delvist eller helt dækker din betaling hos mig. Det er blevet mere almindeligt, at firmaer ønsker at tilbyde deres medarbejdere terapi eller kurser, da det giver resultater på bundlinien, at medarbejderene trives.

Hvis du er interesseret i, at din arbejdsplads laver en aftale med mig, så kontakter jeg gerne din arbejdsgiver med et tilbud.

Betaling
Betaling foregår kontant ved hver session eller via mobilpay på: 59330.

Afbud
Afbud meldes på telefon/sms senest kl. 12.00 dagen før den aftalte tid. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales fuld pris. Hvis du har booket en tid og alligevel ikke føler behov for den, er afbudsfristen 1 uge inden, således at jeg har mulighed for at give tiden til en anden.